Egy városelhagyó aki sikeresen vert gyökeret a Káli-medencében

Hafner Kinga tipikus nagyvárosi szakmát és életformát hagyott el a Káli -medence beli élet kedvéért, a vidéki levegőért, kedvenc állataiért és bizony az ezzel járó 5 órai kelésért. Ma egy Káptalantóti melletti kecskefarmot üzemeltet, ahol megtalálhatók a kecskék mellett mangalicák, tyúkok és egyéb házi jószágok is.

Nemrégiben egy saját kis üzlet nyitására szánta el magát, így született meg a Kinga Kamrája Különlegességi Élelmiszer bolt. Gyorsan népszerű lett a Káli-medencében rendszeresen hétvégéző vagy éppen home office-ban dolgozó háztulajdonosok körében, de már az idényturisták is rátalálnak a nem éppen szembeötlő helyen lévő boltocskára. A kínálat alapját a saját készítésű sajt- és húskészítmények adják.

Kinga készítette friss és érett sajtok

Szóval a hírnév immár szárnyára vette Kingát, lám mi is ajánljuk kulináris csemegékkel teli boltocskáját a Balatonhenyén megszálló vendégeinknek. Itt minden beszerezhető a fantasztikus reggelihez: füstölt mangalica sonka, kolbász, friss és érett kecskesajtok, tej, vaj, szuper kenyerek, kalácsok vagy éppen zöldség-gyümölcs és egy üveg jóféle házi lekvár. A Kingával készült riportot itt olvashatod el: https://videkize.hu/magazin/a-fel-karomat-odaadtam-volna-ha-egy-ilyen-bolt-van-a-kozelunkben-a-balatonfelvideki-kinga-kamrajaban-jartunk-33115/

Reggeli terülj-terülj asztalkám Kinga módra :)